Pysslar och älskar heminredning

Vinnare av att handla heminredning tryggt på nätet

Vinnare av att handla heminredning tryggt på nätet

Vinnare av att handla heminredning tryggt på nätet: Vi på Ladyinred är alltid ute efter kika på smarta och schyssta e-butiker i Sverige. Som ni vet finns det en hel del att hitta och handa från. Men vilka är egentligen bra nog? Som tur är finns det fler schyssta butiker än vad det finns dåliga. Men vi har varit på lite jakt och kikar närmare på några av de mindre återförsäljarna av heminredning på nätet. Vårt lilla test eller granskning innefattar fem butiker med adress i Sverige.

Kika också in vår härliga höstlykta du bygger själv >>

Boldliving.se är en svensk inredningsbutik på nätet som fokuserar på att sälja möbler, belysning och heminredning till svenska hushåll. Butiken är nystartad och har i nuläget inte några recensioner eller betyg som vi kunnat ta del av förutom en på Facebook. Därför tyckte vi det var intressant att prova göra ett köp från Boldliving för att se om de håller vad som lovas.

Handla heminredning tryggt

Vi provade att beställa en taklampa från den välkända varumärket Vita Copenhagen. Lampan VITA Acorn taklampa svart i Mässing blev vårt val och vi la en order i deras system. Betalning sker via Bambora som är ett tryggt och säkert betalsätt där man antingen kan handla med Visa, Mastercard, American Express, Maestro eller kundfaktura alt delbetalning genom Lindorf. Vi valda att beställa taklampan med betalkort.

Efter två dagar fick vi ett sms med att lampan från Boldliving.se fanns och hämta ut vid närmaste utlämningsställe. Två dagar för en leverans var en tid som ingen annan av våra testbutiker kunde genomföra. Vi har valt och inte nämna vilka dessa andra butiker är då vi inte vill hänga ut andra aktörer på marknaden. Alla butiker kunde leverera sina produkter inom den angivna tiden så kortfattat kan man säga att alla uppnådde ett godkänt resultat. Men att Boldliving.se levererade ett bättre resultat sett till leverans än de andra fyra.

Snabb leverans vart vinnare

Paketet som mottogs var i mycket gott skick och vi kunde avsluta order utan att göra någon retur eller reklamation till butiken.

Med detta kan vi rekommendera Boldliving till er som är ute efter inredning på nätet. Även om deras utbud är relativt litet i nuläget så har de kommunicerat till oss att man jobbar hela tiden med att fylla sortimentet med ännu mer härliga designprodukter och belysning.

Vill ni besöka deras hemsida hittar ni den på Boldliving.se eller en sökning på Google efter butiksnamnet. Lycka till!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *