Pysslar och älskar heminredning

Sommarens hetaste tips och trix till hemmet

Sommarens hetaste tips och trix till hemmet

Sommarens hetaste tips och trix till hemmet: Sommaren är äntligen här. Det härligaste av allt förutom att det är sol och varmt är också att vi bara är i början av de tre månaderna av sommar vi har i landet. Vi som driver bloggen och hemsidan är tre tjejer som bor i Visby. Gotland är som många kanske redan vet den mest solsäkra ön och platsen i hela Sverige. Detta gör att det inte bara är vi som bor här som vill ta del av solen på ön. Inom några veckor så kommer hela Gotland och speciellt Visby vara smockat med svenskar från alla möjliga städer och orter. Därför gäller det att ta vara på försommaren då det finns plats på stränderna.

Läs också HÄRLIG HÖSTBRICKA MED LJUSLYKTA

Men nu var det inte Gotland vi skulle pratat om. Vi på Ladyinred har samlat på oss några riktigt härliga pyssel som absolut kommer ligga högt på favoritlistan under sommarens semesterdagar. Alla bilder är från inspirationssajten Pinterest. Så ni int tror att det vi som fotat dessa underbara verk. Vi har nämligen inte börjat arbeta på dessa än utan väntar tills ledigheten kommer och vi får mer tid över.

Vi har också fått in en hel del härliga tips från er läsare som snart kommer att publiceras på sidan. Fortsätt att skicka in till oss så vi får upp en härlig och stor databas med massa tips och trix.

Som ni också kommer se på bilderna så har vi inte valt någon svårighetsgrad utan vissa är svårare än andra. Men som vi alltid säger så är bilderna egentligen bara till för inspiration. Hur ni utför själva arbetet är helt upp till er. Låt fantasin flöda fritt och hitta på något som passar in bättre i er inredning och möblering.

Roliga hängare i hemmet utav tennisbollar

Roliga hållare av tennisbollar

En slott av av kartong. Dekoration för barnrummet

Underbart pyssel slott

Roliga och kreativa bokmärken

Roliga bokmärken att göra själv

Små gulliga minions utav sten som dekoration

Tips på Minions utav sten

Små skålar utan petflaskor. Gulliga små djur.

Små skålar i djurmotivKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *