Pysslar och älskar heminredning

Om Ladyinred

Välkommen till Ladyinred.se! 

Ladyinred.se

Hos oss finner du en massa härliga knep och pyssel som ska få dig att komma igång enkelt med din hobby. Vi fokuserar mycket på DIY (Do it yourself) och heminredning. Det kan vara roliga och framförallt snygga dekorationer som du snyggt placerar i ditt hem eller på ditt kontor. Genom att vi idag jobbar och gör så mycket annat som tar tid blir det lätt så att våra hobbys försvinner med tiden. Det är inte bra! Vi människor behöver något att göra som vi gillar och får oss att tänka på annat. Detta kommer göra att du mår bättre och också presterar bättre i arbetet och andra områden i livet.

Ladyinred.se har funnits sedan 2008 och var från början en sajt där du kunde hitta smarta länkar till nästan allt möjligt. Men pyssel och guider blev ett stort intresse och därför har vi valt att gå vidare med detta. Våra länkar var främst fokuserade mot kvinnor men självklart är också män välkomna in till vår portal och ta del av alla roligt.

I menyn ovan finner du alla våra sektioner med guider, knep och pyssel. Om du har ett eget pyssel du gärna vill dela med dig av till andra så tar vi mer än gärna emot bidrag och presenterar här på bloggen med tydlig referens såklart.

Vår kontaktinformation finner ni längst ner på hemsidan. Genom att detta är ett hobbyprojekt så kan det ta några dagar innan vi återkopplar. Men svar får du alltid, även om ditt bidrag inte skulle bli publicerat av någon anledning.

Alla vi tre på Ladyinred.se önskar er en trevlig vistelse och hoppas ni hittar något kul att skapa antingen själva eller med familjen.

Kort fakta om sajten

  • 10 000 besökare varje månad
  • Tre redaktörer som jobbar på fritiden med Ladyinred.se
  • Startades 2008 som en katalog för kvinnor
  • Pyssel, guider och knep för alla åldrar och kön