Pysslar och älskar heminredning

Kontakta oss

Kontakta oss: Vill du komma i kontakt med oss på Ladyinred? Då har du kommit rätt. Vi är ett litet team på tre tjejer som tillsammans driver denna hemsida och blogg. Det är också ett hobbyprojekt vilket betyder att vi ser till att administrera hela sajten på fritiden. Därför kan det ta någon extra dag innan vi svarar på ditt mail och din fråga. Men vi ser alltid till och svara även om ditt tips inte skulle bli godkänt av någon anledning. Så kontakta oss mer än gärna. Läs mer om vad pyssel är på wikipedia.

Vill ni tipsa oss?

Som sagt ovan är vi endast tre personer som försöker att se till så sajten hela tiden uppdateras med färska tips, nyheter och artiklar. Därför kan vi behöva lite hjälp av alla besökare. Vi älskar pyssel och vill gärna att ni delar med er av några egna skapelser. Kreationer som ni skulle vilja att fler fick ta del av. Vi ser alltid till och skriva tydlig referens till den person som lämnat tips till oss. Vill man vara anonym är det inga problem med detta heller. Skriv då i ert mail att ni vill vara anonyma så ser vi till att inte skriva ut det på sajten.

Läs gärna mer om oss och vår blogg under sektionen ”Om oss” som ni hittar högst upp på sidan i menyn. Vi är en helt oberoende aktör som jobbar utan några helst samarbeten och är inte heller vinstdrivande i något syfte. Vi gör detta med andra ord bara för vi har en stor passion för pyssel och dekoration.

Se vår pysselguide med en massa härliga inspirationer och guider >>