Pysslar och älskar heminredning

Härlig höstbricka med ljuslykta

Härlig höstbricka med ljuslykta

Härlig höstbricka med ljuslykta – Nu är sommaren här och solen står högt. Även om det är lite tidigt att säga redan nu så hoppas vi på att denna sommar blir helt magisk och varm. Men bara för att semester och värme är i fokus nu så kommer hösten snart. Det är faktisk min favorit årstid på året även om sommaren står högt på listan såklart.

Läs också pysslet SKAPA EN SNYGG SOCKERLYKTA TILL HEMMET

Till hösten kommer alla de vackra löven från träden ner på marken. Det är en perfekt tid att ge sig ut och plocka lite löv för ett pyssel eller två. Vi på Ladyinred.se har idag en rolig guide som kommer skapa en härlig höstbricka med ljuslykta.

Detta pyssel är inte så värst svårt och kan göras tillsammans med hela familjen.

Hösten bjuder som sagt på en massa gratis föremål perfekta för lite dekoration. Gå ut och plocka lite löv i olika former och färger. Det spelar ingen roll om de är små eller stora, om det är grankottar, kastanjer eller små kvistar med lite mossa på. Ta med dessa hem och förvandla en barnmatsburk av glas till en snygg och stilfull ljuslykta. Denna målar du sen upp med höstens färger och placerar ett varmt värmeljus inuti. Till detta arrangerar du sen ett snyggt stilleben av alla de löv och kvistar du hittat utomhus. Kika in fler guider hos Aftonbladet!

Material till höstbricka med ljuslykta

  • Löv, kottar, kvistar, bär (Vad som helst egentligen)
  • Ett miljövänligt lim och inte brandfarligt
  • En burk (Barnmatsburk är ofta bäst)
  • Lite färg i någon snygg höstfärg

Detta pyssel är en enkel dekoration som absolut passar in i alla hem och hus. Du hittar fler intressanta och roliga pyssel, guider och knep i menyn ovan. Om du har ett eget bidrag som du vill dela med dig av så tar vi mer än gärna emot detta på vår mailadress. Du hittar den längst ner på hemsidan.

 

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *