Pysslar och älskar heminredning

8 vackra dekorationer till sommaren 2017

8 vackra dekorationer till sommaren 2017

8 vackra dekorationer till sommaren 2017: Nu när sommaren intar Sverige är det dags för semester, ledighet och festlighet. Det spelar ingen roll om det är födelsedagskalas, bröllop, dop eller bara en härliga liten middag på landet. Det kommer behövas lite dekoration och fix inför kalaset. Allt för att säkra den bästa feststämningen i sommar.

Läs också SKAPA EN MINNESTAVLA MED HANDAVTRYCK

Det finns många anledningar att ställa till fest under sommaren. Man kan först och främst vara utomhus men sen är nog alla de flesta lite gladare under dessa månader. Det finns en massa snygga detaljer du kan använda dig av för att fixa ordning en fest i sommarens romantiska stil och anda. Fyll hemmet med snygga ballonger, vackra blommor och en massa goda drinkar. Det kommer bli en garanterad succé kan jag lova.

Vackra vårbuketter i sommar

Vackra blommor ska visas upp och läggas i fokus. Speciellt under sommaren. Här har man placerat dem på väggen så de syns ordentligt när gästerna kommer förbi.

Dekoration med blommor

Vacker härlig champagne att servera i snygg butelj

Champagne ska vara kall. Se till att lägga dessa i en butelj med is innan servering. Som på bilden nedan.

Härlig rosé i fin butelj

Dekorera glasen med drinkarna med lite sommarblommor

Midsommardekoration kanske? Sätt fast lite blommor på drinkglas eller vinglas så de får lite karaktär. Det visar att det sommar på riktigt. Ännu roligare om du plockad blommorna själv också.

Dekoration på glaset

Härliga sommardrinkar att placera på bordet

Är det fest så är det klart det ska bjudas på goda drinkar. Speciellt på sommaren passar detta extra bra då det ofta är varmt och man behöver kyla ner sig. På bilden nedan ser vi vackra små drinker i rosa färg. Fler roliga tips och trix hos dromhemochtradgard.se.

Goda drinkar i sommar

Dekorera middagsbordet med vackra snittblommor, succé

Rolig och enkel dekoration. Placera små snittblommor i glasen på middagsbordet. En liten detalj som gör stor skillnad.

Dekorera middagsbordet med blommor

Dukningen är viktig inför festen. Dekorationer och en extra koll innan du är klar

Dukningen vid en fest är oftast den viktigaste biten. Speciellt om det är en middag som du bjuder på. Det är här ni kommer sitta i några timmar och avnjuta maten och socialisera med varandra. Se till att alltid kolla en extra gång innan du känner dig klar.

Duka i sommarens tecken

Använd grönska vid dekorationer, det är ändå sommar så visa det.

Sommaren är grön, detta ska visas upp. Som på bilden nedan där man tagit in det gröna växterna i hemmet och placerat på middagsbordet. Riktigt snyggt.

Använd grönska vid dekorationer, det är ändå sommar så visa det.

Servera små champagneflaskor med sugrör till gästerna

Istället för att servera drinkar vid välkomst är ett smart och roligt knep att göra små välkomstdrinkar av flaskorna. Inte bara att det blir roligare, det blir mindre att diska sen också 🙂

Dekorationer. Servera små champagneflaskor med sugrör till gästernaKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *