Pysslar och älskar heminredning

8 snygga soffor som trendar på nätet

8 snygga soffor som trendar på nätet

8 snygga soffor som trendar på nätet: Nog med lite pyssel för en stund. Vi på Ladyinred.se är inte bara intresserade av att skapa saker själva. Vi älskar också inredning och dekoration väldigt mycket. Därför tänker vi idag ge er en liten lista på några helt underbara drömsoffor som just nu trendar på nätet. Sofforna ingår i vårens och sommarens kollektion vilket är väldigt passande till just denna period. Kika in vår lista på 10 drömsoffor nedan!

Läs också 10 roliga sommarlekar när semestern tar fart

Här är våra 10 drömsoffor just nu:

 1. Soffan Luca (Bild ovan)

”Grundtanken när jag designade mina soffor var att de skulle vara bekväma men utan schäslong. Därför har båda mina soffor, Luca och Blanca, bara en sittdyna. Då slipper någon sitta eller ligga på skarven. Dessutom är de extra djupa och kan beställas med ytterligare djup.”

2. Soffan Kelly

Kelly Soffa

Kelly Wearstlers är en soffa att bara älska. Den är modern och trendig samt passar perfekt in i vårt moderna hem. Det är en skinnsoffa som ger lite mer rock’n’roll i inredningen. Kaxig och feminin på samma gång.

3. Soffa Tufty Too

Tuftytoo soffa

En snygg italiensk modulsoffa som du bara vill ha till hemmet. Som ni ser på bilden har den ett djup som just nu är väldigt trendigt på marknaden. En skön 70-tals inspiration som många är ute efter just nu.

4. Moderna Monroe sofa

Monroe sofa snygga soffor

En typisk franskinspirerad soffa med en massa snygga associationer till just franska filmer. En bekväm men samtidigt väldigt snygg soffa som passar in i de flesta hem.

5. Josef Frank

Svenskt tenn soffa

Ni känner säkert igen Josef Frank. Här är en soffa som såklart säljs på Svenskt Tenn. Det går nog inte att hitta en mer bekvämare soffa än Josef Franks Liljevalchs.

6. Andersen & Voll

Andersen & Voll

En mycket snygg soffa som går i en skandinavisk stil. Soffan har en bullrig form som känns mycket inbjudande men samtidigt väldigt funktionell och lättplacerad i ditt hem. Är du ute efter snygga möbler så finns https://roomly.se/mobler som är en av Sveriges största inredningsvaruhus på nätet.

7. Kagan – snygga soffor

Soffa Kagan

Kagan är en snygg soffan som andas fashion på hög nivå. Som ni ser på bilden har den en kantig form och är kanske inte den typiska tv-soffan som du köper på Mio eller i någon annan ”vanlig” inredningsbutik. Mer som en fin skulptur i hemmet.

8. Soffan Togo

Togo soffor

Inspiration från 70-talet är just nu mycket hett. Som denna soffa Togo som vi sett på några hemnetannonser nyligen. Den har börjar smyga sig in i våra svenska hem.

9. Arc sofa

Soffan arc

En enkel soffa med inspiration från 60-talet. Den är kurvig men samtidigt väldigt enkel i sin look och design.

10. Le corbusier

Le Corbusier soffor

Le corbusier är en modern klassiker som bara blir mer och mer snyggare med åren. Soffan säljs ofta på auktioner som Bukowskis.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *